atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

The Map

Publicerad 2018-12-29 10:53:04 i Atlasinvesto,

 
Att orientera sig i verkligheten kan vara enormt svårt, utmanande eller ganska enkelt. Det beror ofta på vilka förutsättningar man har eller kanske rättare sagt vilka kunskaper. För genom att intressera sig och utbilda sig ökar troligtvis chansen att lyckas med det vi strävar efter. 
 
Låt säga att du befinner dig i hjärtat av Los Angeles och ska ta dig till en speciell plats i utkanten av denna megastad. Lägg dessutom till att du har en viss tid på dig. Lek nu med tanken att du står där med din karta redo för att ta dig till ditt mål. Bara ett problem och du är inte ens medveten om det. Kartan du håller i din hand är över New York...
 
Många gånger kan det vara så i livet - att vi möter vardagen utifrån fel karta - och vi kan inte förstå varför det blir snurrigt eller så svårt och inte som vi vill. När det kommer till exemplevis ekonomi gäller det att vi ritat vår karta på så sätt att vi vet vägen till målen. Att vi vet att det som finns på kartan överensstämmer med verkligheten så att säga annars kommer vi att hamna snett.
 
Med rätt kartor i våra liv kan vi öppna möjligheter som vi inte trodde fanns. Och det där frihetskapitalet - om vi pratar ekonomi - kan nu plötsligt bli till ett realistiskt mål  istället för en flyende dröm
 
"Vilka kartor för dig igenom ditt liv?"
 
Med vänlig hälsning, 
 
Atlas Investo 
 
Atlasinvesto@gmail.com 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela