atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

2018 - Utdelningar 2, 3 & 4

Publicerad 2018-04-23 12:25:24 i Atlasinvesto,

 
I väntan på veckans utdelning från Industrivärden vill jag bara göra en kort utdelnings summering. För att liksom uppdatera mig själv på min resa. Och er som följer mig på densamma!
 
Totalt har jag fått fyra utdelningar så här långt:
1) Axfood
2) Handelsbanken
3) Castellum
4) SEB
 
All utdelning har återinvesterats in i Atlas Investo. Mestadels i ATCO där jag nu är fullinvesterad inför den kommande spliten. Kommer alltså att få in ett nytt bolag till i portföljen - nr 9 - i och med Epiroc. Atlas Copco kommer att dela ut lika många Epiroc aktier som man äger ATCO vid dagen för spliten enligt vad de kommunicerat ut till sina aktieägare.
 
Resten av mina utdelningar och de kommande kommer jag att investera i SEB och Latour. Om inget särskilt skulle inträffa och påverka min utdelningsplan för 2018.
 
Men som sagt just nu väntar jag in morgondagens utbetalning av kontanter från Industrivärden. 
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo
 
atlasinvesto@gmail.com
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela