atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på [email protected]. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

Anders Bagge vinner Mello 2022!

Publicerad 2022-02-19 22:54:44 i Atlasinvesto,

 
Redan efter första versen kände jag att här står årets vinnare i Melodifestivalen. Och det av flera anledningar. "Bigger Then The Universe" är inte bara en stark låt den är ett manifest över människlig tillvaro. Och dess budbärare är en mycket folkkär jurymedlem, kompositör och musikproducent.
 
Anders Bagge är sedan länge den mysige fadersgestalten i juryn i ett av Sveriges största underhållningsprogram - Idol. Och det råder ingen tvekan att han med sin varma personlighet, och efter sina 12 år i Idol, vunnit folkets hjärta. Att han har varit öppen om sina privata utmaningar så som ADHD, panikångest och bristande självförtroende gör honom bara ännu mer älskvärd.
 
När nu Anders Bagge i den tredje delfinalen i Mellon gick ut som sista bidrag gjorde han det med ett kaboom! Och med ett tema som vill påminna oss om att vi ska vara rädda om det viktigaste vi har här i livet, och kanske något av det viktigaste för oss i Universum - nämligen den mänskliga relationen och samvaron. 
 
För vad vore detta Universum (ur vårt människoperspektiv) och vad vore "jaget" utan blicken från "den andre". Den andre i form av familj, partner och vänner. Kollegor och lagkamrater. Någon att älska, skratta och gråta med. Någon att uppleva detta Universum med. Någon att ha vid vår sida längsmed vår väg här på The Pale Blue Dot.
 
Anders Bagge och Bigger Then The Universe kommer vinna Melodifestivalen 2022. Allt annat vore en skräll. Låten har en bra versmelodi och en mycket stark refräng. På bildskärmen bakom honom ser vi vår älskade Jord som ett slags Livets träd innan vi i refrängen börjar flyga över olika delar i vår vackra (och vem vet) kanske helt unika biosfär av skog, berg och hav.
 
Hur långt kan sen Anders Bagge gå ute i Europa? Det vet bara Universum svaret på. Men i Sveriges mello 2022 kommer definitivt Bigger Then The Universe att bli den största - numero uno! Det är i alla fall vad jag tror och hoppas.
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo 
 
[email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela