atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på [email protected]. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

Sparkvot juli 2021

Publicerad 2021-07-28 20:09:00 i Atlasinvesto,

 
Den här månaden satsade jag det mesta av mitt sparande i ett av Nordens största börsnoterade bolag inom dagligvaruhandeln. Eftersom jag har semester så väljer jag även den här gången att vara lite mer moderat med storleken på mina investeringar. Detta då jag vill ha en semester helt fri från att tänka på om kassan räcker eller inte.
 
Semestern har för övrigt varit jättebra så här långt och vädret fantastiskt! Jag brukar säga att en bra svensk sommar är otroligt svårslagen. Att sitta på balkongen i kvällssolen med en kall IPA, eller ett kryddigt rött vin från Frankrike är livsnjutning av den högre skolan; ackompanjerad av koltrastens vackra och rogivande kvällssång.
 
Sparkvoten hamnade trots återhållsamhet på dryga 10 % vilket jag är nöjd med. Som jag syftade på i ingressen köpte jag mest Axfood den här gången, vilket det troligtvis även blir nästa månad. Detta då jag fortfarande inte uppfyllt min inköpskvot i bolaget för 2021. Något jag förhoppningsvis kan komma att göra under Q3. 
 
Med det önskar jag alla en fortsatt skön sommar. Glöm nu inte bort att njuta av värmen och de ljusa kvällarna. Och för er som (fy!!) missat årets Sommar med Ernst gå nu in och se det i efterhand på TV4 Play. I år är han nere på undersköna Österlen (Atlas hemtrakter...nästan) och går barfota, skapar, inreder och lagar mat och vilka vyer... Det är kvalificerat TV-mys, och säga vad man vill om Ernst, men han håller verkligen inte igen på budgeten!!
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo 
 
[email protected]

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela