atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på [email protected]. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

Sparkvot i september 2023...Grrrrr!

Publicerad 2023-10-14 01:18:00 i Atlasinvesto,

 
Det blev en bra sparkvot den här månaden. Grrrr!!! Och resan den fortsätter som om den egentligen aldrig ens börjat. Jag åker med via en plan som jag satt upp och aldrig ämnar att lämna. Så är det. Jag har gått in i det här för resten av mitt liv. Hur länge det nu än blir. Athena och Amadeus, jag gör det här för er. Den här resan ger mig ett syfte och mening. Så länge mitt hjärta slår. Mitt hjärta slår för er!!
 
Inköp den här månaden blev Axfood, både för deras utdelning samt för mitt nysparande. Jag är en krigare mot inflationen! Mot de höga räntorna och den allmänna ekonomiska oro som media så nitiskt basunerar ut.
 
Så här är det. Inga hökar kommer få mig på fall. Inga hopplöst negativa och oroande andar som inte ser bortom horisonten ska få rubba min väg. Den är min. Jag gör den för er. Den slutar antingen i himlen, eller i helvetet eller vid gatuköket nere vid torget. Vem vet? Jag kan bara sätta min tilltro till det segel jag satt. Till den kunskap jag har. Till den människa jag kommit att bli. Till mina val och beslut i allt det här. 
 
Min sparkvot blev 13 % den här månaden. Ett kvitto på att jag står emot stormar. Ett bevis på att jag gör vad jag kan. När jag en dag lämnar in till "The Great Divine" gör jag det i vetskapen om att jag gjorde mitt bästa. Åtminstone när det gäller min privatekonomi. Jag ska aldrig ge upp. Om det är något ni ska bära med er från pappa mina älskade barn - reflekterande Athena och stolta Amadeus - ge aldrig upp...ge aldrig någonsin upp!
 
Med vänlig hälsning,
 
Pappa Atlas
 
[email protected] 
 
 

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela