atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på [email protected]. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

Tankar bank!

Publicerad 2019-02-28 20:14:33 i Atlasinvesto,

 
För den här månadens lön har jag tankat SEB. Detta för att fortsätta bygga min position och balansera upp den procentuella andelen i portföljen. Men det känns också som ett bra köpläge sedan aktien gått ner lite sista veckan.
 
För övrigt känns det riktigt bra sedan min omallokering. Och portföljen ser (i alla fall i mina Atlas ögon) stabil ut och ligger faktiskt just nu i nivåer med "all time high".
 
Samtidigt fortsätter börsen att tuffa på. Ska bli riktigt intressant att se hur makroekonomin kommer se ut den närmsta framtiden. Och hur börsklimatet påverkas av eventuella med- eller motgångar i de stora ekonomiska och finansiella penseldragen. 
 
Var btw nyss inne och lyssnade på tredje avsnittet av podcasten Min första miljon där gästen var Niklas "Investeraren" Andersson. Och som alltid blir man smittad av hans otroliga entusiasm inför sparande och investerande. Så behöver ni få lite torsdags-energi gå in och lyssna på avsnittet. Bara 30 min långt!! En perfekt promenad alltså. Och Mr Uppesittarkväll har som vanligt många bra poänger att fundera över. 
 
Med vänlig hälsning, 
 
Atlas Investo 
 
[email protected] 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela