atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på [email protected]. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

Portföljen värd 800 000kr = sant!

Publicerad 2016-09-30 08:30:00 i Atlasinvesto,

Så har Atlas Investo lyckats passera den där uppsatta målbilden för 2016 - 800 000kr, även om det är med ganska blyga steg:)
Detta i en period då börsen vandrat relativt i sidled under flera månader. HM är det bolag i portföljen som kämpat mest i motvind under året och det ska bli intressant att följa dem framöver. 
 
Jag känner mig bekväm med mina "Big five" och med min strategi i stort. Har utvärderat senaste halvåret och alla siffror ser bra ut i förhållande till samma halvår 2015!
Ska bli intressant att se hur årets sista kvartal utvecklas. Jag sitter lugnt i båten och med starka blå segel styr jag vidare över det glittrande börshavet!
 
Hur har era senaste månader utvecklats i förhållande till samma månader 2015?
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela