atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på [email protected]. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

Sparkvot november 2019

Publicerad 2019-11-26 00:55:00 i Atlasinvesto,

Mitt mål är att ha en sparkvot om minst 20 %. Och sett över helåret har jag nog träffat in detta med råge. Men just den här lönen tar jag det lite försiktigt. Ni kan kanske ana varför?
 
Jepp, helt rätt gissat, julen står för dörren och önskelistan är hyfsat lång. I och med detta väljer jag medvetet att investera något mindre på börsen d e n här månaden och mer på presenter till Athena och Amadeus och min övriga familj. Jag vet, jag vet... Kanske lite frikostigt men ibland blir det så. 
 
Det innebär att månadens sparkvot landar på blygsamma 14 %. Men då jag å andra sidan legat över 30 % i sex av de sju senaste månaderna så känns det ok att hålla igen lite, just inför julen. Köpte btw SEB för större delen. 
 
Jag ser redan nu fram emot sista lönen. Då ska jag frisera till årets sista sparkvot. Sen är det faktiskt med viss spänning jag ska sammanställa årets genomsnittliga sparkvot. Tror det kan bli ett nytt rekord i år...det liksom känns så. Snart vet jag!!
 
"Hur landade du in sparkvoten för november?" 
 
Med vänlig hälsning, 
 
Atlas Investo 
 
[email protected] 

Kommentarer

Postat av: Två Månadslöner

Publicerad 2019-11-26 18:01:48

50% denna månaden! :) Amortering inkluderat.

Svar: 50 % är riktigt bra TM!
Mvh, Atlas
Atlas Investo

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela