atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

Superrikas börsvanor?!!

Publicerad 2019-07-23 21:21:00 i Atlasinvesto,

 
Vad är det de superrika vet som vi andra inte vet? När det kommer till investeringar alltså? Jag har sett det förut: De shoppar när andra shippar efter andan.
 
Den här gången är det Fredrik Lundberg med sitt maktbolag Lundbergs. Handelsbanken föll i dagarna kraftigt efter Q2 rapporten, närmare 6 %. Etablissemanget står på barrikaderna och ropar att bankaktier bör man fly som pesten. I tider när marknadens vindar blåser alltmer enigmatiskt och mot en förmodad lågkonjunktur.
 
Men vad gör en superrik finansman då? Jo han går emot macroekonomi, analytiker och börsen. Och handlar dagen efter aktier i Handelsbanken för nästan 200 miljoner kronor!
 
Sånt här gillar jag! Vi har troligtvis mycket att lära av de superrika - åtminstone när det kommer till business på aktiemarknaden!
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo 
 
Atlasinvesto@gmail.com 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela