atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på [email protected]. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

30 nya Atlas till portföljen

Publicerad 2016-08-31 17:44:50 i Atlasinvesto,

"Trägen vinner" heter det. Jag kommer att klara mitt uppsatta mål med köp av Atlas till portföljen. Det blev 30 nya den här månaden. 
 
Börsen verkar vara inne i en liten uppgång och det känns alltid bra med blåa siffror.
 
Har annars varit inne i en tuff period ekonomiskt men tack vare planen har jag lyckats hålla i. Jag tänker inte bli en av de som slår knut på mig för att uppnå mitt investeringsmål MEN jag kommer öka mitt fokus när det behövs. Vi kan många gånger vara ganska uppfinningsrika när vi ställs inför utmaningar. Människan alltså! Och jag är inte något undantag.
 
Jag har duckat semestermånaden med bravur utan att göra några större avkall på livskvalité. Och det stärker mig i min fortsatta jakt mot ekonomisk frihet och framgång.
 
med vänliga hälsning,
 
Atlasinvesto
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela