atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

En tuff vecka avklarad!

Publicerad 2019-09-13 19:50:12 i Atlasinvesto,

 
I mitt jobbschema var den här veckan en utmaning. Som jag delvis bävat för. Nu är den till enda. Och jag har levererat. Ibland bättre ibland lite sämre. Men överlag måste jag ändå säga att jag är nöjd. Nu ska jag ta helgen till rekreation. Ta ett rejält skogsbad och i ett hav av fytoncider hitta ny kraft för en ny vecka! 
 
Börsen är positiv och på bästa Indiansommar! De två senaste dagarna har börsen gått upp 0,84 % båda dagarna och vi kan inget annat än att bocka och buga.
 
Bland innehaven är Castellum lite sur medan Atlas Copco är på hugget. Även bankerna är glada och siffrorna blå. Och att se mitt näst äldsta innehav H&M få stanna över 190 kr över helgen känns riktigt bra. När H&M släpper sina siffror för Q3 säger min magkänsla att det kan ge eko på marknaden...
 
Nu ska jag gå och blanda en drink till min flickvän som är på väg. Sen blir det mys på soffan. Ska leta upp en bra film, helst en Sci-Fi eller Fantasy. Har ni sett någon ny film som ni gillar är det bara att tipsa.
 
Med vänlig hälsning, 
 
Atlas Investo 
 
Atlasinvesto@gmail.com 

Kommentarer

Postat av: Slimis

Publicerad 2019-09-14 07:14:29

Hej Atlas. Hoppas du hittade någon bra film :-) Trevlig helg.

Mvh Slimis

Svar: Hej Slimis!
Jag vill så klart passa på att gratulera dig till att din portfölj passerat 2,4 miljoner!! En uppgång på över 700 000 kr ett enskilt år är riktigt bra - ett kvitto för dina strategier.

Vi valde faktiskt att se en Sci-fi jag sett många gånger förut och som jag älskar. En film om som väcker många tankar inom dig, nämligen "Interstellar" från 2014.

Ha en skön helg du med.

Mvh Atlas
Atlas Investo

Postat av: Slimis

Publicerad 2019-09-15 14:39:34

Hej igen Atlas. Tack för gratulationen. Är faktiskt förvånad själv att det gått så fort fram. Man får glädjas så länge det varar :-) Vet att även din portfölj växer på bra och det känns kul att det går bra för dig med. Även jag gillar Sci-fi men tyvärr inte min flickvän. Därför blir det sällan filmer inom den kategorin. Önskar dig en trevlig vecka.

Mvh Slimis

Svar: Nu laddar vi inför H&Ms försäljningssiffror. Ska bli intressant att se var de landar in.
Trevlig vecka på dig med!

Mvh, Atlas
Atlas Investo

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela