atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på [email protected]. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

Kul när en av Sveriges stora köper aktier man äger!

Publicerad 2020-07-30 16:48:00 i Atlasinvesto,

 
Som rubriken avslöjar har alltså en stor finansperson varit i shoppingtagen igen. Och även om det inte behöver vara ett kvitto på att ditt innehav är ett "äga forever" så är det gott att ha med sig som småsparare på resan mot framtida ekonomisk frihet.
 
Den här gången är det enligt Dagens Industri Fredrik Lundberg som genom sitt Lundbergs i veckan tankat 1 miljon Handelsbanken A. Därmed, i och med köpet, äger Lundbergs nu 51 miljoner aktier i Handelsbanken enligt ägardatatjänsten Holdings (DI, 200729).
 
Trots pandemi och makroekonomiska utmaningar runt om i Europa och i världen är det alltså "business as usuals" för L E Lundbergsföretagen AB som inte verkar tror eller ana att domedagen är nära.
 
Fredrik Lundberg har ju som mångårig företagsledare varit med och finansiellt upplevt de flesta (nästan) av de större ekonomiska kriserna som drabbat ekonomin och företagen de senaste årtiondena. Och då inte som någon småsparare utan i ett väldigt skarpt läge och i en position med ett stort ekonomiskt ansvar. Dessa erfarenheter - som bilden till inlägget antyder - leder honom säkert i tider som dessa på sin Grand voyage, genom både affärer, investeringar och företagsbyggande. Spännande, imponerande och inspirerande! 
 
Med vänlig hälsning, 
 
Atlas Investo 
 
[email protected] 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela