atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

H&M - månadens stora inköp!

Publicerad 2020-01-26 10:50:15 i Atlasinvesto,

 
Så har då januaris investering klarats av. Efter lite funderande och visst velande föll valet på H&M. Jag är därmed ganska nöjd med antalet aktier i bolaget och dess viktning i portföljen.
 
I dessa tider av obalans på jobbfronten (som jag skrev om i förra inlägget) är det en befrielse att ägna tid åt sin pengamaskin. Åt ett av sina livsprojekt. Åt något som ger både energi och motivation.
 
Det ska bli riktigt intressant att se vad H&M kommer med för information i sin stundande och avslutande kvartalsrapport den 30 januari, som ju bland annat ska vara färgad av deras "Black friday" försäljning.
 
Vi aktieägare kan som alltid hoppas på resultattillväxt och en något förbättrad rörelsemarginal. Vilket i så fall skulle bygga vidare på den uppåtgående spiral som H&M påbörjat sedan botten (mitt antagande!!) av den stora omställningen! Nästa vecka vet vi hur det ligger till.
 
Önskar er alla en trevlig fortsatt söndag.
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo
 
Atlasinvesto@gmail.com
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Drommaren

Publicerad 2020-01-30 10:46:48

Hej Atlas!
Stort grattis till fin timing :)

Bra jobbat!

Drommaren!

Svar: Tack Drömmaren!
Resan fortsätter...

Mvh,

Atlas
Atlas Investo

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela