atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Avanza sajten fortsätter att leverera!

Publicerad 2019-10-12 00:22:29 i Atlasinvesto,

Avanza fortsätter att utveckla sin sajt med roligheter. Nu senast med att man kan få se vilka tre innehav som levererat bäst/sämst under dagen, veckan och året. Riktigt roligt för en aktienörd som jag. 
 
Igår var det mina banker och gamlingen bland innehaven Industrivärden (den aktie jag ägt längst) som gick bäst och kom på topp tre. Medan H&M, Axfood och Castellum levererade sämst. 
 
Förutom att man får dagliga topp- eller flopplistor så visar Avanza så klart hur mycket kronor aktierna är upp eller ner på dessa listor. Alltså både informativt och roligt! 
 
Avanzas supersköna sajtnyheter gör faktiskt sparande och investerande väldigt roligt. Och när man fått med ordet roligt sex gånger i ett så här kort inlägg då vet ni att jag menar det! 
 
Alltså fem Atlas av fem möjliga för Avanzas nya och roliga inslag på sajten!! 
 
Med vänlig hälsning, 
 
Atlas Investo 
 
Atlasinvesto@gmail.com 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela