atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Lönen närmar sig...

Publicerad 2019-11-20 20:55:00 i Atlasinvesto,

 
Den 25 närmar sig med ilfart och jag ser med spänning fram mot hur ännu en nyinvestering ska sättas i arbete. Och som det ser ut nu ska det investeras i SEB.
 
Uppdrag Gransknings program om penningtvätt i Baltikum går nu ikväll. För den ivrige gick det att se avsnittet på SVT Play (redan från kl 7 imorse) vilket jag gjort. I det här avsnittet var fokus än en gång på Swedbank som verkar ha svårigheter med att upptäcka det som journalisterna på UG tydligen lyckas göra om och om igen. Nästa vecka kommer avsnittet där det bland annat är dags för SEB att granskas.
 
Hade jag varit VD på någon av Sveriges storbanker hade jag bjudit in hela gänget på UG. Väl på plats hade jag serverat gänget på kaffe och kaka. Därefter hade jag på stående fot gett dem ett erbjudande de inte kunnat tacka nej till: nämligen att få starta upp en alldeles egen avdelning inom banken för granskning av penningtvätt - självklart skulle de alla få riktigt feta löner för sitt arbete. UG verkar ju otroligt duktiga och nitiska i sin jakt på smutsiga pengatransaktioner. Sedan hade ju saken för bankerna en gång för alla varit biff!
 
Med vänlig hälsning, 
 
Atlas Investo 
 
Atlasinvesto@gmail.com 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela