atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på [email protected]. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

Nu är det "action"!!

Publicerad 2019-03-23 08:26:46 i Atlasinvesto,

 
Den här månaden har varit händelserik. Jag har dels börjat deltid på ett nytt jobb samt gått på en hel del utbildning. Men det är spännande och utvecklande och hjärnan går på högvarv (som ni kan se)!!
 
Och mitt i allt det här så närmar sig årets två första utdelningar. Det är Axfood och Castellum som levererar manna till portföljen.
 
Tack vare min nya tjänst får jag nu en del av lönen några dagar tidigare än vanligt, vilket passar mig perfekt. Då kan jag skjuta till ytterligare i SEB innan X-dagen för rätten till utdelning i bolaget. Mums!! Och genom det slår jag två flugor i en smäll: balanserar upp portföljen och förbättrar utdelnings-totalen. Kaboom!! 
 
Just nu planerar jag för fullt hur de första utdelningarna ska exekveras. Min strategi för detta är egentligen redan klar men man kan alltid finjustera lite. Jag återkommer med mina tankar kring det här inom kort. (Nu laddar vi för löneveckan!) 
 
Med detta önskar jag er alla en trevlig helg!
 
Med vänlig hälsning
 
Atlas Investo 
 
[email protected] 

Kommentarer

Postat av: 10årsplanen

Publicerad 2019-03-23 10:06:50

Tror vi är många som gå på moln nu i dagarna, riktigt kul att säsongen sätter igång.

Du får ursäkta om jag kanske missat ett inlägg om det tidigare, men vad är det du valt att börja plugga? Och vad hoppas du uppnå med det? :)

mvh,
10årsplanen
http://10arsplanen.blogspot.com/

Svar: Visst är det gott med utdelningssäsong! Har mejlat dig😃.
Mvh,

Atlas
Atlas Investo

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela