atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

Atlas tipsar om en podcast!

Publicerad 2019-12-09 23:49:25 i Atlasinvesto,

 
Råkade av en slump ramla över podcasten FinansprofilernaSpotify. En riktigt intressant podcast där man i relativt korta intervjuer får möta profiler inom finans, bland annat Erik Selin. 
 
Men jag länkar faktiskt till avsnittet med Sven-Olof Johansson. Vilken personlighet han är. VD och storägare i fastighetsbolaget Fastpartner. Jag tycker han är otroligt fascinerande att lyssna på. 
 
I podcasten berättar Sven-Olof rakt och öppenhjärtligt om både toppar och dalar i karriären. "Ingen situation är så hopplös att den inte går att komma tillbaka ifrån", säger han på sitt typiska "Sven-Olofianska" sätt att leverera självklara åsikter och lärdomar.
 
Har ni inte lyssnat på avsnittet är det bara att gratulera. Då har ni 27 minuter av Sven-Olofs rappa tankar om sin karriär, business, pengar och entreprenörskap. Bon appetit! 
 
Med vänlig hälsning, 
 
Atlas Investo 
 
Atlasinvesto@gmail.com 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela