atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Life is beautiful

Publicerad 2018-09-15 01:34:00 i Atlasinvesto,

 
Ikväll fick jag njuta i goda vänners lag. Jag smsa en gammal god vän. Frågade om vi skulle ta en öl. Och han sa ja!
 
Vi gick till en bar, en pianobar. Väl där njöt vi av god öl och annat. Vi reflektera om jobbet och livet. Faktum är att vi hade det riktigt bra. Pianobaren spelade allt från Elton John till Avicii. Och mitt i allt samtalade vi om sådant som berör intressanta delar i våra liv.
 
Man inser i sådana lägen att livet definitivt blir vad vi väljer. Vad vi väljer att möta. Under slutet av kvällen hamnade jag i en intressant diskussion med en annan gammal vän. Och just möjligheten att vända ut och in på sakernas natur är spännande.
 
Och även om vi tyckte olika så respekterade vi varandra. Och det är viktigt att inse. 
 
Med vänlig hälsning, 
 
Atlas Investo
 
atlasinvesto.blogg.se 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela