atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Music For The Heart

Publicerad 2018-11-01 01:30:49 i Atlasinvesto,

 
Det var ett tag sen sist men nu kommer ett låttips för alla brinnande hjärtan där ute. När jag hörde den här låten för första gången var jag nere på räkning, men jag reste mig upp igen - på 10 kändes det som. Och refrängen i låten... refrängen... den är som en explosion!
 
Ibland är livet brutalt mot våra hjärtan. Allt som var så underbart och vackert en gång har plötsligt förvandlats till vilsenhet och sorg. Det du hade igår finns inte längre kvar idag. Endast en otäck känsla av "Vad fan hände?" och "Varför?"... Men när det ibland känns som mörkast kommer den där musiken till dig som liksom sätter ord på det ordlösa.
 
The Walker Brothers låt My Ship Is Coming In från 1965 var en sådan låt för mig. Jag liksom grät av sorg när jag lyssnade på den MEN fylldes samtidigt med hopp om att det finns en mening med allt det här. Att om jag bara gråter och skriker ut min smärta börjar där snart en ny väg, en ny gryning, bortom den där regniga och vindpinade kullen i mörkret. 
 
Och när allt väl landat inser man att det där sorgsna hjärtat lyckats läka och kanske rent av blivit ännu starkare?! Sorgen har alltså inte bara läkt hjärtat utan även rustat det för framtiden. Och är det en sak våra hjärtan behöver för att klara sig i vår värld så är det en riddarrustning av diamant. Och en ryslig massa kärlek. Och vetskapen om att vårt skepp är på väg. Ibland i formen av en låt som bär dig i sin famn tills du är stark nog att vandra vidare själv...
 
Med vänlig hälsning, 
 
Atlas Investo 
 
atlasinvesto@gmail.com 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela