atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Snart kommer 5:an & 6:an!

Publicerad 2018-05-15 15:04:26 i Atlasinvesto,

 
Vi är i mitten av maj, våren står i full blom, och det är dags för H&M och Latour att ge lite kärlek till sina aktieägare. La vita é bella!
 
Det blir därmed årets femte och sjätte utdelning in i Atlas Investo. Det är H&M, klädvarukedjan som är verksam inom detalj- och internethandel, som börjar att dela ut den 16 maj tätt följt av investmentbolaget Latour som delar ut dagen efter. Och samtliga tusenlappar ska investeras i...SEB!
 
Banksektorn och bankaktierna - och SEB aktien - har för övrigt gått lite söderut på sistone. Vilket man får en tydlig överblick på Avanzas barometer för hur aktien rört sig under 1 års tid. 
Så här ser alltså SEBs spread ut enligt barometern. Och där är väl inget annat att säga än att det ser ut att vara ett bra kurstillfälle att köpa. Även om detta (aktiekursen) i det långa loppet spelar mindre roll för Atlas Investo. Vars strategi och plan grundar sig på kontinuerliga köp och behåll över tid. Och inte om att träffa börsens toppar eller undvika dess dalar. Även om det vore önskvärt.
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo
 
atlasinvesto@gmail.se  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela