atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Det är så lätt att glömma...

Publicerad 2018-07-10 11:11:57 i Atlasinvesto,

 
Jag ligger på soffan. Under en filt. Bredvid mig ligger min flickvän. Vi pratar om små saker i livet. Fönstret är öppet och utanför kvittrar sommarfåglarna glatt.
 
Efter att vi samtalat om allt möjligt lägger hon sig till ro. Hon sluter sina ögon för att vila. Nästan med ett litet leende på sina läppar. Hon håller om min arm och min hand. Jag känner hur hon börjar slappna av. Hon sover.
 
"När jag ligger där bredvid henne börjar mina tankar vandra. Jag minns tillbaka när vi möttes för första gången. Vi hade bestämt träff på en mysig restaurang. Jag var väl förberedd och hade planerat allt. Gått igenom vad jag ville fråga henne om. Saker att samtala om för att undvika pinsam tystnad. Jag var tidig till daten. Satte mig på en stenbänk i solskenet och väntade.
 
Jag hade köpt tre saker - tre gåvor - till henne. En bok, för hon hade berättat att hon tyckte om att läsa. En flaska rött, för hon gillade att ibland ta ett glas rött med lite delikatessost och vindruvor. Och den sista gåvan var en film, för hon hade berättat att hon älskade att se på en spännande fantasy eller sci-fi film under en filt i soffan.
 
Men klockan gick och hon kom inte. Hade jag rent av blivit lurad? Många tankar hann rusa genom mitt huvud och mitt hjärta slog nervöst. Men så kom hon!! Nästan 20 minuter efter utsatt tid med vinden i sitt långa hår. 'Förlåt mig', sa hon. 'Jag är nog lite sen!', och så log hon så där otroligt varmt mot mig - och jag var förlorad! Min älskling. Så började vår resa tillsammans." 
 
Plötsligt känner jag hur hennes hand börjar att vakna till liv igen. Åh så skönt det var att vila säger hon. Sedan tittar hon lite yrvaket på mig och frågar med bedjande ögon och tonläge om vi inte kan ta en promenad i sommarsolen. Så klart vi kan svarar jag och håller om henne, min älskling. Så klart vi kan.
 
Vi har det bra tillsammans i vår relation. Men det är lätt att glömma bort. Att ta för givet. Allt det där som gör och har gjort just vår kärleksresa så vacker. Därför skriver jag ibland här på bloggen om min älskling. Som betyder så mycket för mig. För att liksom påminna mig själv om vår fina relation. Och att "Atlas, du har det bra nu. Vi har det bra nu. Glöm inte bort det Atlas."
 
En mycket tacksam pojkvän,
 
Atlas Investo
 
atlasinvesto@gmail.com
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela