atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Investment AB Latour

Publicerad 2018-02-06 20:04:31 i Atlasinvesto,

Har funderat ett tag på investmentbolaget Latour. Idag bestämde jag mig att köpa in det till portföljen. En mindre post ska successivt bli en större.
 
Min tanke är att köpa lite då och då. När det finns lite pengar över - eller när det kommer in extra kapital - då köper jag mer Latour. En liten "ministrategi" i den stora. Ett sidoprojekt som på sikt kommer att ge ännu mer bredd och stabilitet åt Atlas Investo.
 
Latour är ett bolag som har de saker jag gärna ser i ett bolag. Främst en stark långsiktig storägare i familjen Douglas. Det känns faktiskt riktigt bra att välkomna Investment AB Latour - bolag nr 7 i portföljen!
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo
 
atlasinvesto@gmail.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela