atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Investerarens Podcast

Publicerad 2018-02-19 19:53:00 i Atlasinvesto,

 
 
Måste bara passa på att berömma och tacka Niklas Andersson för hans intressanta podcast Investerarens Podcast. (bilden tagen därifrån)
 
Efter att ha lämnat vapendragaren Philip Scholtzé och avslutat podden Prata Pengar kör han nu på i en egen podcast. Känslan är dock densamma med en energisk programledare som kan få det mesta inom aktier, investerande och sparande att låta superspännande! 
 
11 avsnitt har det hunnit bli och klassen på programmen känns faktiskt ännu vassare nu när den verbala Andersson får styra spakarna själv. Så om du mot förmodan missat hans podcast är det bara att gratulera och dyka in i ca 12 timmars frosseri i allt inom investeringar och sparande. Jag vill slå ett slag för bonusavsnittet och avsnitt 10 som var mycket kvalitativa i sina upplägg och med intressanta gäster och en frågeställare i toppform!
 
Än en gång stort tack Niklas för din hunger och ditt engagemang att fortsätta sprida ljus över en tidigare nästan enigmatisk arena som varit svårtillgänglig för många. Och tack för att du får mig att verkligen se framemot varje måndag!! 
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo
 
atlasinvesto@gmail.com 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela