atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Guldkorn

Publicerad 2018-04-06 22:08:10 i Atlasinvesto,

 
Mellan varven behöver vi få inspiration. Bli berörda! Känna att livet utmanar oss, lär oss, och att vi finner mening. Ibland kan detta innebära en resa till något exotiskt land. Men ofta är det små guldkorn i vardagen som gör den där skillnaden - till exempel en ny intervjuserie på Netflix.
 
När jag under kvällens nattning av barnen låg och sökte runt på Netflix snubblade jag över ett sådant guldkorn. Jag tycker mig vara hyfsat med i media och på bollen när det kommer till nyheter inom film och Tv. Men att min gamle husgud Dave Letterman värvats av Netflix för att göra en intervjuserie med kända framgångsrika och starka personligheter har gått mig helt förbi. Men inte nu längre!
 
Därmed har jag upptäckt ytterligare något som kan fylla mig med just den där härliga känslan av stimulans och lärande. Programmet heter My Next Guest Needs No Introduction och gästerna är urstarka. Det program jag såg var avsnittet med George Clooney som präglades av intellektuell lättsamhet, mänskliga rättigheter, kloka reflektioner och hur vackert det är med starka familjeband.
 
Andra gäster så här långt är bland annat Barack Obama, Malala Youzafsai och Jay-Z. Totalt sex program är beställt av Netflix (än så länge).
 
Så till alla er som behöver en mikropaus i vardagen (precis som jag) och älskar att höra om livsöden och livserfarenheter ta chansen. My Next Guest Needs No Introduction är ett sådant guldkorn i vardagen som i alla fall jag tycker är både underhållande och utvecklande samtidigt.
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo
 
atlasinvesto@gmail.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela