atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på [email protected]. Och kom ihåg att inget på bloggen (när det kommer till investeringar) ska ses som något råd eller rekommendation, utan gör alltid dina egna beslut och dina egna bedömningar när du investerar. Det här är bara en berättelse om hur jag valt och väljer att göra.

Roligt inslag från Avanza!

Publicerad 2021-02-01 21:34:00 i Atlasinvesto,

 
Fick ett överraskande mejl från Avanza idag. Banken ville berätta om "Så gick det för dig i januari". Mejlet ledde sedan in mig till Din månad hos Avanza där jag fick veta lite smått & blandat om årets första månad för portföljen. Det blev definitivt ett roligt inslag under dagen! 
 
Precis som Avanzas sammanställning för året är kul att titta igenom, blir ju en sådan här månatlig summering en liten krydda och ännu ett moment att analysera och reflektera kring på vägen mot en bättre privatekonomi. 
 
Din månad har fyra slides som tar upp följande:
- hur mycket upp eller ner värdet gått
- hur utvecklingen är i förhållande till avanzianens snitt
- månadens bästa innehav
- bästa och sämsta dagen under månaden
 
Samt en femte slide där Avanzas nye Sparekonom Nicklas Andersson kommentarer månaden samt önskar ett lönsamt februari.
 
Jag är faktiskt lite imponerad av Avanzas vilja att försöka skapa närhet till sina kunder. Samtidigt som de verkar ha en äkta ambition att göra sparande och investerande till en rolig del av vardagen. Deras nya månadssammanfattning vittnar om detta. Well done!
 
Med vänlig hälsning, 
 
Atlas Investo 
 
[email protected] 

Kommentarer

Postat av: Aktiegrubbel

Publicerad 2021-02-06 09:36:57

Det ett bra sätt att engagera sina kunder! Jag har ett längre perspektiv än månader och tycker kvartal eller år är mer intressant! En månad kan gå hur som helst.

Svar: Hej Aktiegrubbel!
En månad går snabbt och är på inga sätt något att grubbla allt för mycket på, som långsiktig sparare/investerare. Men vill man hålla sig ajour och gillar statistik är det ju mumma och få delar av den lättsamt presenterad av Avanza varje månad!

Mvh,

Atlas
Atlas Investo

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela