atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Inköp i april, hur blev det?

Publicerad 2018-04-25 18:50:00 i Atlasinvesto,

 
 
Ja då har jag köpt in min stora aktiepost för den här månaden. Och det blev nästan som jag tänkt mig. Eller? Följ med så får ni se vad som hände!
 
Jag hade ju bestämt mig och ritat upp att utdelningarna den här månaden skulle in i SEB. MEN som den utdelningsinvesterare jag är (eller åtminstone delvis anser mig vara) inser jag ju att Latour faktiskt delar ut i mitten av maj. Vilket jag ju vill ta del av i så stor skala som möjligt. Och det blir då ganska självklart att köpa på mig i detta bolag för denna runda av utdelningar. Det innebär att SEB får vänta på utdelningarna i maj. 
 
Jag är nöjd med beslutet och att ett antal hundra nya Latour har åkt in i portföljen. Jag skiftar helt enkelt bara i ordningen i den tänkta planen som fortfarande är att öka upp i mina två minsta innehav - Latour & SEB - för resterande av årets utdelningar.
 
Vill också passa på att slå ett slag för Pixabay.com och Pexels.com som är två av de internetsidor som jag hämtar bilder ifrån till mina inlägg. 
 
"Hur blev era investeringar den här månaden? Blev de som ni tänkt er?"
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo
 
atlasinvesto@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela