atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

I Väntans Tider

Publicerad 2018-04-20 14:06:00 i Atlasinvesto,

 
Oavsett vad som just nu händer politiskt och ekonomiskt på micro- eller macronivå i världen. Och oavsett om våren kommer eller inte så är en sak säker, snart kommer ytterligare utdelningar.
 
Det är Industrivärden och Atlas Copco som sprider lite vårvärme över portföljen. Dessa utdelningar kommer pumpas in i SEB. 
 
Det känns bra att se hur planen och strategin manifesteras i form av dessa fina vårlökar!
 
Har precis fått hem Per H Börjessons Så här blir du miljonär i hängmattan. Ska bli en skön kvällsläsning och repetition av kloka ekonomiska principer. En tunn bok med ett kraftfullt innehåll. Så ikväll blir det lite fredagsmys med en IPA på balkongen, lite intressant läsning, och till skön musik!
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo
 
atlasinvesto@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela