atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

My Lust for life

Publicerad 2017-11-16 23:53:00 i Atlasinvesto,

 
Har precis pratat i telefon med min nya kvinna. Min nya livspartner. Min bästa vän och prinsessa på samma gång. Hon ger mig en väldigt fin känsla i hjärtat. 
 
Vad gör att hon intresserar mig? Väcker något inom mig? Sånt kan jag fascineras av. Hon är långt ifrån en grekisk gudinna till utseendet. Men hennes personlighet skulle matcha den där gudinnan. Hon är intelligent, omtänksam, givmild, varm och kärleksfull. Men hon är också tacksam. För både små och stora saker. 
 
I helgen gick vi en promenad i en stor svensk stad. Vi gick hand i hand och mös. Pratade om livet. Om hösten och dess färger. Om oss. Hur ödet eller livets vindar fört oss samman. Vi kom från två olika vägar i livet. Några mejl, telefonsamtal och möten senare var vi på väg tillsammans - fast nu på samma väg! Inte längre två ensamma skepp genom universum. Nej nu är vi en entitet av kärlek och energi som finns där för varandra.
 
På vår söndagspromenad hamnade vi i stadens pittoreska slottspark. Efter en stund gick vi upp för en mindre brant och hamnade tillslut på en vacker utsiktsplats, på en lika vacker balustrad. Nedanför bredde ett vattendrag ut sig. Några gäss lyfte mot den blå himlen ackompanjerade av höstsolens vackra strålar. All denna skönhet! När jag stod där, så tillfreds, så trygg tittade jag bort mot min älskling, hon tittade förtjust på några som kom kanotandes nere på vattnet. Det där är en del av hennes charm. Hon blir så genuint glad och fascinerad för saker och situationer hon möter.
 
Jag slöt mina ögon och vände mig mot den svaga brisen. Sen öppnade jag ögonen igen. Och då insåg jag en sak. Att all den här skönheten runt omkring mig visade sig mycket tack vare kvinnan vid min sida. För vad hade promenaden, slottsparken, balustraden, gässen, vattnet, solen och himlen varit utan hennes ovillkorliga kärlek till mig...utan henne, ståendes just där, vid min sida?
 
Jag gick bort till henne, sa just det till henne, kramade henne, berättade hur nöjd hon gör mig - att hon får mig att känna mig som värsta alfahanen. Det är inget annat än livslust som hon skjuter in i mig med sin härliga personlighet. Att vi träffats är nästan lite mystiskt. Men så är livet många gånger. Man vet aldrig riktigt vad som kommer runt hörnet. You just never know...
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo
 
atlasinvesto@gmail.com 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela