atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Ciento Castellum

Publicerad 2017-05-19 07:37:49 i Atlasinvesto,


Ciento Castellum har inhandlats till portföljen. Köpet är finansierat av maj månads utdelningar från Industrivärden och H&M. Alltså 100 Castellum till ett helt rimligt pris som planterats i Atlas Investo för morgondagen.
 
Som det ser ut nu kommer mitt utdelningsmål för 2017 uppnås och med viss marginal dessutom. Nu gäller det att bygga upp möjligheter inför nästa år så att utdelningarna kan fortsätta uppåt. Samtliga bolag i portföljen är i hyfsade trender förutom ett så jag sitter lugnt i min lilla båt.
 
Som H&M ägare känns det ju alltid bra att se hur huvudägaren Stefan Persson tankar in eget kapital via sitt bolag Ramsbury. Persson har under de två senaste veckorna köpt H&M aktier till ett värde av ca 2,3 miljarder kronor. Kanske vet han något om bolagets positioneringar inför framtiden? Det kan vi aldrig veta men hans handlingar kunde varit raka motsatsen vilket hade väckt en annan typ av känsla om vart bolaget är på väg. Än så länge agerar han precis som en stark huvudägare vanligtvis gör och som kanske vet att det är bra köpläge; en ägare som tror på och troligtvis kan sitt bolag. Vi får se vad som händer i H&M under 2017 - till att börja med.
 
Så kom våren tillslut. Solen värmer, fåglarna kvittrar högre än någonsin och det känns betydligt lättare att gå upp på morgonen. Jag är definitivt en "vår" människa och den är tveklöst min favorit årstid. Att till exempel ut och gå i gröna lövskogar nu är som att se hur själva livet manifesteras mitt framför dina ögon. Helt underbart!
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo
 
atlasinvesto@gmail
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela