atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Atlas Investo Q1 2017

Publicerad 2017-04-04 10:00:00 i Atlasinvesto,

De flesta gurus inom personlig utveckling och framgångspsykologi förespråkar att man bör checka av hur resan mot målen går. Alltså om de mål som satts upp träffas eller om nya strategier för bättre måluppfyllelse måste skapas. Detta är något jag tror på och därför kommer jag varje kvartal att göra en liten sammanställning - en kvartalsrapport så att säga - på hur det går med målen för Atlas Investo 2017. (Målen har jag skrivit om i tidigare inlägg.)
 
MINA FEM STORA MÅL:
1 Börja lära mig spanska - här är jag i full gång och är halvvägs in i kursen. Den känns bra men att lära sig ett språk tar tid. Men jag kör på. Me gusta estudio español!
 
2 Portföljens värde 1 150 000 kr den 31 december 2017 - just nu den 3 april 1 075 000 kr.
 
3 Sätta nytt bo i min bostadsrätt - jag har nästan uppnått det här målet. Bäst blev barnens rum som de blev väldigt glada för. Att fått ge barnen rummen har nog gett mig störst inre tillfredställelse med hela flytten. När de sprang in där var det första gången sen separationen jag kände riktig glädje. De var så söta och ivriga och jag vill bygga vidare på den här känslan.
 
4 Göra minst en kulturresa under 2017 - ej gjort under Q1.
 
5 Personlig utveckling - jag har under Q1 gått på en föreläsning så detta målet lever!
  
Under fliken MIN STRATEGI MOT MILJONERNA finns några mål/strategier, punkt 3-5, som kan följas upp kvartalsvis. Jag redogör strategi 3 lite mer utförligt här på bloggen:
 
3 Investera minst 30% av lönen - mål uppfyllt under Q1
 
jan 33,2%
feb 30,6%
mar 31,9%
 
4 Utöka mina innehav för minst 18 000 kr/Qvartal - målet uppnått under Q1.
 
5 Återinvestera 100% av utdelningen - målet uppnått under Q1.
 
Sammanfattningsvis kan jag konstatera att samtliga mål för Atlas Investo lever vilket känns inspirerande inför Q2!
 
"Hur har det gått för er med måluppfyllelsen så här långt?"
 
 
Med vänlig hälsning,
 
Atlas Investo
 
atlasinvesto@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela