atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

Den första miljonen

Publicerad 2016-09-18 12:07:09 i Atlasinvesto,

Jag har räknat på när Atlasinvesto når första miljonen.
 
Enligt min första plan skulle det ske 2019 men tack vare starkt återinvesterande av utdelningar, nysparande, gåvor, försäljning av täckningsrätter och viss strategisk belåning kommer jag nu att revidera den målbilden!
 
Som jag skrivit i ett tidigare inlägg är ett av 2016 mål att spränga 800 000kr vallen för portföljen. Därefter tar jag sikte på miljonen! Med en utdelning på minst 30 000kr 2017, nysparande på minst 80 000kr, en ökning av portföljvärde på minst 7% samt andra i nuläget okända inkomster i form av löneökning, gåvor, intäkter, ev kapital vid försälning av lösöre, företagande så är den där miljonen inom räckhåll redan 2017!
 
Jag har läst någonstans att livet många gånger handlar om att "tänka rikt!". Jag gillar det tänket! Vi väljer att designa den verklighet vi tror på och vill uppnå. Genom att tänka mitt mål, planera det samt skriva ner det (alltså manifestera det i den här verkligheten) så kommer mina val och beslut leda mig mot målet.
 
För att träffa den där berömda piltavlan så måste jag först bygga den! Genom hårt och målmedvetet arbete och ett "tänka rikt" förhållningssätt där jag väljer att se möjligheterna så närmar sig den där piltavlan allt mer. Och på mitten - i det gula fältet - kan jag se hur det står skrivet: 1000 000!
 
Har du reviderat något mål på sistone?
 
Mvh
 
Atlasinvesto
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-09-20 20:49:04

Härligt att du har lite mål :) Jag tror det är bra för motivationen. Har fått till hur man kommenterar anonymt nu :) Dom flesta använder ju blogspot så jag är van med det. Jag lägger till dig bland mizna läsvärda bloggar nu. Ska bli kul att följa dig. Mvh Slimis

Svar: Hej där Slimis. Det var roligt att läsa!! Och tack för att du finner min blogg läsvärd. Mvh Atlasinvesto
Atlas Investo

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela