atlasinvesto.blogg.se

Atlas Investo är en målmedveten investerare som har som mål att bygga upp en flod av utdelningar som jag sedan kan färdas genom livet på. Välkommen att ta del av mina tankar och idéer omkring ekonomi, sparande, investeringar och personlig utveckling. Kontakt, frågor, tankar och reflektioner kan även tas genom att maila mig på atlasinvesto@gmail.com.

God Jul till Er alla!

Publicerad 2016-12-23 19:36:00 i Atlasinvesto,

Ett år går fort. Att idag är "gårdagens imorgon" innebär att vill du göra eller skapa något varför inte GÖRA ELLER BÖRJA IDAG! 
 
Vad de flesta framgångsrika vet är att framgång sällan sker över en natt. När den väl kommer har den ackumulerats över dagar, månader, år och är en produkt av det vi attraherat in i våra liv fram till den dagen! Att nå ekonomisk framgång är ingen skillnad. Framgång kommer inte ske genom hopp - framgång sker genom en noga nerskriven plan! Min plan är att nå miljonen 2017. När jag nått miljonen är det första jag ska göra att fira stort! Bjuda min far och mor på en middag och berätta att jag lyckats skapa en portfölj värd över 1 000 000 kr. Att mitt mål är att bygga vidare och att nästa mål är 2 000 000 miljoner och så vidare. Varför? För att det utvecklar mig som människa. Jag planerar, fokuserar, organiserar och bygger goda vanor för att kunna bygga mitt investmentbolag. Jag finner  att arbetet med pengamaskinen ger mig ett starkt syfte med mitt liv. Det ger mig ett driv framåt mot framtiden. Det ger mig tillfredsställelse att se att mitt investerande faktiskt växer sig starkare för varje dag, månad och år som går. Och det gör mig än mer motiverad att jag bygger något för mina barn.

Jag har i dagarna bestämt mig för ännu en plan bredvid mitt investerande. Jag kommer skriva ner en lista med städer och platser i Europa och världen. Sedan vill jag under de kommande åren under weekends besöka dessa städer och platser med mina två barn. Jag vill att de ska känna doften av Rom. Stå nedanför Eiffeltornet i Paris och titta förundrat upp mot toppen. Höra Big Ben i London slå kl 12! Och träffas av publikens jubel på Camp Nou i Barcelona. Eller möta Taj Mahal i gryningen... Jag kommer planera mina resor och planerar den första under 2018. Men mer om det senare.

Avslutningsvis vill jag - från djupet av mitt hjärta - önska er alla en riktig god jul och tack för all inspiration ni ger mig.

God Jul på er alla,

Atlas Investo

atlasinvesto@gmail.com

Kommentarer

Postat av: Snållänningen

Publicerad 2016-12-29 23:11:19

Gillar starkt idén att bjuda dina föräldrar på en fin middag när du väl når milstolpen om 1MSEK i portföljvärde. Fortsätt kämpa och snart står du där =)
/S

Svar: Kul att du gillar idén! När man lyckas uppnå ett stort delmål då ska det firas rejält. Att bjuda de två människor som format mig och stöttat mig mest ska bli en ära. De vet om hur mycket de betytt (nu under min seperation har de burit mig framåt) och att få berätta om Atlas Investo över en oxfilé är ett kvitto till dem att de skapade en vettig son. Min pappa är en fantastisk praktiker och har byggt många hus genom åren, jag ärvde inte den förmågan men istället för att bygga hus så bygger jag en portfölj. En av mina förmågor som jag nu vill berätta om när dagen är inne! // Atlas Investo
Atlas Investo

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Atlas Investo

Atlas Investo är en målmedveten investerare som tror att personlig utveckling leder till sann rikedom. Välkommen att ta del av min resa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela